Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen Drôme

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

 

Aanbiedingen

Uiteraard kun je bij Camping Le Château de Galaure regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

170626-IP-boeknu-450x350-v1.jpg

 

 

Boek nu voor 2018

Naar Iris Parc camping Le Château de Galaure in 2018? De camping is snel volgeboekt. Maak dus nú al een boeking. Je mag hierna nog gratis wijzigen tot 15 april 2018.


 

Last minutes - Iris Parc camping

 

Wegens annulering vrijgekomen

Ontvang mega voordeel op de accommodaties die wegens annulering zijn vrijgekomen! De Iris Parc camping Le Château de Galaure heeft slechts één of enkele luxe tenten en stacaravans beschikbaar voor spectaculaire prijzen. Wacht dus niet te lang en boek nu, want OP=OP! 

 

1150x670-DSC4818.jpg

 

Gratis Nachten

Komend najaar op vakantie? Prima plan. De natuur schittert, het zonnetje schijnt zo lekker zacht en op de camping is het echt genieten geblazen. Plons gerust in het zwembad of laat je verleiden door die heerlijke geuren uit het restaurant. Op camping Le Château de Galaure zijn alle faciliteiten gewoon open. En psst … die prijzen. Súper voordelig.

 

 

Babypakket.jpg

 

Baby pakket gratis t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op Iris Parc camping Le Château de Galaure.

Verblijf je vóór 1 juli of na 3 september? Dan is het babypakket gratis.