Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten laat ons je terugbellen

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Betrouwbaar

 • Gratis wijzigen tot 15 apr.
 • Gehele seizoen animatie
 • Aankomst elke dag

Betrouwbaar bij Iris Parc

Iris Parc wil er alles aan doen om je echt onbezorgd te laten genieten tijdens je vakantie. Een belangrijk aspect daarvan is je te laten weten dat je boeking bij ons in goede handen is. Iris Parc is erkend door de ANWB en ACSI.

 

Veilig betalen

Online betalen wordt steeds eenvoudiger en gewoner. Ook bij Iris Parc. We willen dan ook graag dat je weet dat je zich bij ons in een veilige omgeving bevindt als je jouw online boeking en betaling doet. Bij Iris Parc kun je betalen via iDEAL, met VISA of MasterCard of met een vertrouwde acceptgiro. Stuk voor stuk zeer veilige methoden waarbij uw privacy gewaarborgd blijft.

 

Onze 4 Campings zijn ''Camping Qualité'' erkend !

De vereniging Camping Qualité is opgericht door de Fédération Nationale d'Hôtellerie de Plein Air (Franse nationale federatie voor openluchtverblijven) en de vertegenwoordigers van consumenten (F.F.C.C.), met de steun van de Franse staatssecretaris voor Toerisme. 
Camping Qualité nodigt u uit om kennis te maken met vakantiebestemmingen in heel Frankrijk waar u wordt ontvangen door vakmensen die alles in het werk stellen om u een heerlijke vakantie te bezorgen.

Campings met het Camping Qualité keurmerk zijn beoordeeld op meer dan 600 criteria. Deze campings zijn in ieder geval verplicht u het volgende te bieden:

 • Een hartelijke ontvangst
 • Een onberispelijke netheid
 • Nauwkeurige en waarheidsgetrouwe informatie
 • Een verzorgde, afgescheiden standplaats
 • Een milieuvriendelijke bedrijfsvoering

 

Iris Parc campings beoordeeld door de ANWB

Sinds 2013 geeft de ANWB de eindscore van een camping weer in sterren in plaats van cijfers. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Er zijn nu ook halve sterren mogelijk. Het aantal sterren hangt af van hoe het sanitair, het terrein, shops, horeca, zwemvoorzieningen en recreatie worden beoordeeld.
In de nieuwe classificatie bepalen de onderdelen sanitair en terrein 65% van de eindscore en onderdelen shops & horeca, zwemmen en ontspanning tellen voor 35% mee.

 • Camping Le Chêne Gris beoordeeld met 3 sterren

 • Camping Le Grand Dague beoordeeld met 3,5 sterren

 • Camping Le Château de Galaure beoordeeld met 3,5 sterren

 • Camping Birkelt beoordeeld met 4,5 sterren

ANWB-3.jpg
ANWB-4-5.jpg
ANWB-3-5.jpg

 

Qualité Tourisme: waarborg voor kwaliteit

Onbekommerd genieten. Dat fijne gevoel van een perfect geregelde vakantie. Dat wil iedereen. Draagt je vakantieadres het rood-wit-blauwe logo van Qualité Tourisme? Dan weet je dat je verblijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de Franse overheid.

Qualité Tourisme streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van de kwaliteit en service van bedrijven en diensten uit de toeristische sector, zoals campings, vakantieparken en hotels. Ook dagrecreatiebedrijven, musea, restaurants hebben vaak zo'n felbegeerd Qualité Tourisme-plaatje op de muur.

Bij Iris Parc zit je goed, want onze campings in Frankrijk zijn Qualité Tourisme gecertificeerd.

Het merk Qualité Tourisme ™ garandeert:

 • uitstekende kwaliteit van de diensten en voorzieningen
 • dat je met open armen wordt ontvangen
 • door vakmensen met kennis van zaken
 • die je voorzien van goede toeristische informatie over de omgeving

 

Betaal met de CampingCard ACSI

Op de Iris Parc campings Le Grand Dague en Le Château de Galaure betaal je met de CampingCard slechts €13 per nacht voor een staanplaats! Op campings Le Chêne Gris is het tarief € 19 en camping Birkelt € 17 per nacht, met een CampingCard. Je ontvangt de korting op de camping bij toning van uw ingevulde CampingCard. De CampingCard is alleen geldig bij reserveringen op de camping, dus geen reserveringen die vooraf zijn gemaakt. 

De kaart is geldig op de campings tussen 7 april t/m 1 juli en tussen 26 augustus t/m 24 september 2017.

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP

POP UP