Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Bike Control - E-Bikes

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Bike Control 

Wielrentochten op de Iris Parc campings! 

Al een aantal jaar strijkt Bike Control neer op de Iris Parc campings. Tijdens het hoogseizoen kun je dagelijks prachtige fietstochten maken onder professionele begeleiding. Een tocht  op een wielrenfiets of op een mountainbike, aan jou de keus. Ook ouder/kind tochten zijn mogelijk. Bike control is aanwezig op camping Le Château de Galaure en Birkelt. 

Heb je je eigen fiets thuisgelaten? Dan kun je er gewoon een huren bij Bike Control.
 

Huur een E-bikes

Een heerlijke fietstocht is nu voor iedereen toegankelijk, want ook dit jaar kun je een e-bike huren! Zo'n electrische fiets met trapondersteuning biedt je net dat steuntje in de rug als je het kunt gebruiken.

>>> Klik hier voor meer informatie over Bike Control

 

 

 

250720131184.jpg
Mihatra ok.jpg

Mihatra 

In samenwerking met Mihatra biedt Iris Parc E-bikes aan voor onze klanten op onze campings.

Over Mihatra

Jaren geleden is Mihatra (Minder Hard Trappen) begonnen met het ontwikkelen en produceren van Mihatra E-bikes. Vanaf de start was de focus van de onderneming om de beste elektrische fiets op de markt te brengen voor het middensegment. Woordvoerder Mihatra: "Hiermee willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen, ze verblijden en hun vertrouwen graag behouden. De ontwikkelingen in de markt worden door Mihatra kritisch gevolgd. Aandacht voor een gezond leefmilieu speelt een belangrijke rol bij alles wat we doen." De elektrische fiets heeft er toe geleid dat men sneller, vaker en langere afstanden is gaan fietsen.

>>> Klik hier voor meer informatie over Mihatra