Bellen +31 (0)40 844 77 52
vandaag geopend van 09:00 - 20:00 of laat ons je terugbellen

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Tour de France

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

4 slaapadressen aan de route van de ‘Tour de France’

Al ‘Tour de France’ kriebels? Super! Wij ook. En dit jaar verheugen we ons nog eens extra op de wielerwedstrijd. De wielrenners passeren onze 4 campings! Een prachtig parcours van Düsseldorf – via de Iris Parc campings – naar Parijs. Of je nou de fietsers langs de weg aanmoedigt of de Tour op tv volgt. Op camping Birkelt, Le Chêne Gris, Le Grand Dague en Le Château de Galaure hoef je niks te missen!

Camping Birkelt
Volg de wedstrijd vanaf camping Birkelt in Larochette. Op maandag 3 juli begint de 3e etappe van de Tour de France in Verviers. De renners leggen in deze etappe 202 kilometer af en finishen bij de Citadel van Longwy. Het laatste stuk bestaat uit een flinke klim. Een ideale locatie om de fietsers aan te moedigen! Vanaf de camping is Longwy 1 uur rijden.
Maandag 3 juli voert de 3e etappe van Verviers (België) – Longwy (Luxemburg)

Camping Le Grand Dague  
Volg je de fietsers liever tussen de wijngaarden van de Dordogne? Camping Le Grand Dague ligt slechts op 15 minuten afstand van de start in Périgueux. In de 10e etappe staat een redelijk vlakke rit richting Bergerac op het programma. Niet raar opkijken als de renners met turbodijen voorbij schieten! 
Dinsdag 11 juli voert de 10e etappe van Périgueux – Bergerac

Camping Le Château de Galaure
Na een rustdag koersen de renners tijdens de 16e etappe over golvend terrein door de Rhonevallei. Een prachtige route die ook voor ervaren fietsers leuk is om te rijden. Kies je plekje lang de route of sta bij de finish! Vanaf camping Le Château de Galaure ben je binnen 25 minuten rijden in Romans-sur-Isère.
Dinsdag 18 juli voert de 16e etappe van Le Puy en Velay – Romans-sur-Isère

Camping Le Chêne Gris
De beroemde slotetappe van de Tour de France van 2017. Nog 105 kilometer tot de finish op de Champs Elysées in Parijs en de winnaar is bekend. Erbij zijn? Dat is gaaf! De trein naar Parijs stopt voor camping Le Chêne Gris. Binnen 1 uur sta je al hartje Parijs.
Zondag 23 juli voert de laatste etappe van Montgeron - Parijs

 

Tip: Vermijd overvolle parkeerplaatsen en files! Neem je fiets mee, of huur op de camping een fiets óf een e-bike.

Tour de France