Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen Ardèche/Drôme

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

 

Voordelig kamperen in de Ardèche/Drôme

Uiteraard kun je bij Camping Le Château de Galaure regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

Corporate Free Nights_300dpi_5760x3840px_Z_NR-31541.JPG


Najaarsaanbiedingen

In het laagseizoen op vakantie? Prima plan. De natuur schittert, het zonnetje schijnt zo lekker zacht en op de camping is het echt genieten geblazen. Plons gerust in het zwembad of laat je verleiden door die heerlijke geuren uit het restaurant. Op camping Le Château de Galaure zijn alle faciliteiten gewoon open. En psst … die prijzen. Súper voordelig.

 

 

500x311-babypack-NL.jpg

 

Gratis babypakket t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2019 op camping Le Château de Galaure, dan krijg je dit pakket er gratis bij.