Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen Drôme

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

 

Aanbiedingen

Uiteraard kun je bij Camping Le Château de Galaure regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

160921-vroegboek-1150x670-4.jpg

 

Tot 40% voordeel in de meivakantie

Een weekje op vakantie of een weekend er tussen uit. Tijdens de meivakantie kan het voordeel flink oplopen. Boek voordelig met Gratis Nachten en wijzig je boeking tot 15 april 2018!

 

Gratis nachten - waikiki 2

 

Gratis Nachten

Komend voorjaar op vakantie? Prima plan. De natuur schittert, het zonnetje schijnt zo lekker zacht en op de camping is het echt genieten geblazen. Plons gerust in het zwembad of laat je verleiden door die heerlijke geuren uit het restaurant. Op camping Le Château de Galaure zijn alle faciliteiten gewoon open. En psst … die prijzen. Súper voordelig.

 

 

Babypakket.jpg

 

Babypakket gratis t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op camping Le Château de Galaure, dan krijg je dit pakket er gratis bij.