Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen & acties

Uiteraard kun je bij Iris Parc campings regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

500x311-50-voordeel-nl.jpg
 


Last Minute Deal !

Zoek je een super last minute in Frankrijk of Luxemburg ? Profiteer nú van voordeel tot wel 35%! Mis het niet en boek vandaag je last minute deal!

 

500x311-gratis-nachten-NL.jpg

Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het laagseizoen. Als je slim boekt kan de voordeel flink oplopen... 
 

Le Chêne Gris   
Le Château de Galaure
Le Grand Dague    
Birkelt
​Le Ty Nadan

 

 

500x311-babypack-NL.jpg
 

 

Gratis babypakket t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij.

180705-wijnarrangement-1150x670.jpg

 

Wijnweek Le Grand Dague

Op vakantie lekker culinair genieten? Van maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 is er een wijnweek op camping Le Grand Dague in de Dordogne. Wil je genieten van een ontspannen en culinaire vakantie in een prachtige omgeving? Dan is dit iets voor jou!