Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen & acties

Uiteraard kun je bij Iris Parc campings regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

FAMILY_0_3_AT_THE_SWIMMINGPOOL_GRANDPARANTS_WITH_KIDS_016.jpg

 

Alleen nu: 50% korting op deze campings!

Met je kleintje op vakantie tijdens het voorjaar? Dan geniet je van de rust buiten het hoogseizoen, heerlijke temperaturen en 50% korting op onze Iris Parc campings Le Grand Dague in de Dordogne, Le Ty Nadan in Bretagne en Le Château de Galaure in de Drôme.

Boek snel, want dit megavoordeel verloopt op 11 mei! Boekingen kunnen alleen telefonisch gemaakt worden.

 

500x311-gratis-nachten-NL.jpg

Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het laagseizoen. Als je slim boekt kan de voordeel flink oplopen... 
 

Le Chêne Gris   
Le Château de Galaure
Le Grand Dague    
Birkelt
​Le Ty Nadan

 

 

SERENGETI_MIDDAG_ACTIVITEIT_ZOMER_47.jpg

Eropuit in de Meivakantie? 

Ben je vrij tijdens de meivakantie? Ideaal om samen met het gezin, vrienden of familie er even tussenuit te gaan. Het voorjaar is de perfecte periode voor een vakantie. De vogeltjes fluiten, de bloemen staan in bloei en de temperaturen zijn aangenaam. Wat wil je nog meer? Een verzorgde camping met uitstekende faciliteiten? Hiervoor kan je bij ons terecht!

 

 

 

500x311-babypack-NL.jpg
 

 

Gratis babypakket t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2019 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij.