Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen & acties

Uiteraard kun je bij Iris Parc campings regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

Pasen

 

 

Paasweekend naar Parijs of Luxemburg

Wacht niet lang en boek je weekend Pasen tot 40% korting. Je zit nergens aan vast, want je kunt je boeking nog 1x gratis wijzigen. 

 

160921-vroegboek-1150x670-4.jpg

 

Tot 40% voordeel in de meivakantie

Een weekje op vakantie of een weekend er tussen uit. Tijdens de meivakantie kan het voordeel flink oplopen. Boek voordelig met Gratis Nachten en wijzig je boeking tot 15 april 2018!

 

1150x670-DSC4818.jpg

Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het laagseizoen. Als je slim boekt kan de voordeel flink oplopen... 
 

Le Chêne Gris   
Le Château de Galaure
Le Grand Dague    
Birkelt
​Le Ty Nadan

 

 

Babypakket.jpg

 

Babypakket gratis t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij.