Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Betrouwbaar

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Betrouwbaar bij Iris Parc

Iris Parc wil er alles aan doen om je echt onbezorgd te laten genieten tijdens je vakantie. Een belangrijk aspect daarvan is je te laten weten dat je boeking bij ons in goede handen is. Iris Parc is erkend door de ANWB en ACSI.

Veilig betalen

Online betalen wordt steeds eenvoudiger en gewoner. Ook bij Iris Parc. We willen dan ook graag dat je weet dat je zich bij ons in een veilige omgeving bevindt als je jouw online boeking en betaling doet. Bij Iris Parc kun je betalen via iDEAL, met VISA of MasterCard. Stuk voor stuk zeer veilige methoden waarbij uw privacy gewaarborgd blijft.
 

Betaal met de CampingCard ACSI

Op de Iris Parc campings Le Grand Dague, Le Ty Nadan en Le Château de Galaure betaal je met de CampingCard slechts €13 per nacht voor een staanplaats! Op campings Le Chêne Gris is het tarief € 19 en camping Birkelt € 17 per nacht, met een CampingCard. Je ontvangt de korting op de camping bij toning van uw ingevulde CampingCard. De CampingCard is alleen geldig bij reserveringen op de camping, dus geen reserveringen die vooraf zijn gemaakt. 

De kaart is geldig op de campings voor 29 juni en ná 3 september 2018.

Le Ty Nadan is ADAC Superplatz 2018

Camping Le Ty Nadan is uitgeroepen tot “ADAC Superplatz 2018”. Dit is het kwaliteitskeurmerk van ADAC , de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club. Volgens de campinginspecteurs van Duitslands grootste touringclub behoort Le Ty Nadan tot de beste campings van Europa. En óf we trots zijn!

Iris Parc campings beoordeeld door de ANWB

Sinds 2013 geeft de ANWB de eindscore van een camping weer in sterren in plaats van cijfers. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Er zijn nu ook halve sterren mogelijk. Het aantal sterren hangt af van hoe het sanitair, het terrein, shops, horeca, zwemvoorzieningen en recreatie worden beoordeeld.
In de nieuwe classificatie bepalen de onderdelen sanitair en terrein 65% van de eindscore en onderdelen shops & horeca, zwemmen en ontspanning tellen voor 35% mee.

  • Camping Le Chêne Gris beoordeeld met 3 sterren

  • Camping Le Grand Dague beoordeeld met 4 sterren

  • Camping Le Château de Galaure beoordeeld met 3,5 sterren

  • Camping Birkelt beoordeeld met 4,5 sterren

  • Camping Le Ty Nadan met 5 sterren !

Iris Parc anwb-adac.png