Bellen +31 (0)40 844 77 52
vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Outdoor activiteiten Birkelt

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Outdoor activiteiten

Camping Birkelt

Fietsen of Mountainbiken

Luxemburg is het walhalla voor fietsers. Je vindt er een fietspadennetwerk van ruim 600 kilometer en meer dan 500 kilometer aan onverharde mountainbikepaden. Het gehele fietsnetwerk is opgedeeld in 23 genummerde en bewegwijzerde trajecten. Niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen? Geen enkel probleem. In Luxemburg kun je zeer eenvoudig fietsen huren.

Wandelroutes in Luxemburg

Waar kun je beter wandelen dan in Luxemburg? Wij kunnen het zo even niet bedenken. Wel 5000 kilometer aan wandelpaden liggen hier. En voor ieder wat wils. Zo zijn er de lange afstandwandelingen van meer dan 100 kilometer, maar ook meer dan 200 wandelingen die variëren van 4 – 16 kilometer. Zo licht of zo zwaar als jij het wilt. De wandelroutes zijn bewegwijzerd, zodat je niet kunt verdwalen.
Bij de receptie zijn wandelkaarten beschikbaar van het Mullerthal €4 en Larochette €3. 

Alle activiteiten kun je op de camping reserveren.

 

 

Golfen

Het glooiende landschap van Luxemburg leent zich perfect voor de mooiste golfbanen. In onder andere Luxemburg-stad, Clervaux en het Christnach liggen uitdagende en bekende 18-holes banen.

Adventure parken

Adventure parken zijn een ideaal dagje uit voor gezinnen, aangezien het geschikt is voor jong én oud. Op een spannend parcours moeten jullie allerlei soorten hindernissen overwinnen. En niet alleen lekker laag bij grond, nee ook gaan jullie flink de hoogte in!