Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Groepsreizen in de Drôme

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Groepsreizen kamperen in de Drome

Ben je op zoek naar een leuke reisbestemming voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je met familie, vrienden, school, je bedrijf, de (sport)club of vereniging op pad? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement, bruiloft, seminar, brainstorm- of teambuildingssessie? 
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aantrekkelijke groepstarieven. Wij kunnen groepen tot 400 personen herbergen.

Wij bieden je een pakket op maat, aangepast aan jouw behoeften en budget.
Of je nu alleen de accommodatie of ook transport, trainers, activiteiten, excursies, catering en/of restaurant geregeld wilt hebben; geen probleem voor ons. Ook kunnen wij, in samenwerking met ons Training Centre, trainingen en workshops verzorgen.

Aanvragen vanaf 4 accommodaties worden als groepsboeking gezien. Er zijn dan per accommodatie maximaal 4 personen toegestaan. 
 

 


Wandelen en fietsen, maar óók shoppen en cultuur !

Camping Le Château de Galaure

Deze camping ligt op een unieke plek,  precies tussen de Ardèche en de Provence. En dat biedt veel perspectieven voor jullie groepsreis. Het natuurschoon in deze streek heeft mooie wandel-, fiets- en kanotochten voor jullie in petto. Niet te zwaar, lekker op het gemak, want het landschap is hier vrij vlak en en temperatuur heerlijk mild.

Vanaf de camping kunnen jullie mooie dagtochten maken naar bijvoorbeeld Tournon, Annonay, Lyon en het bekende Palais Idéal. Of lekker nougat snoepen in Montélimar. Tussen alle activiteiten door kunnen jullie heerlijk bijkomen op de camping, aan de rand van een van de zwembaden.

 

Voor meer informatie: 
+31 (0)40 844 77 52
info@irisparc.com

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg