Bellen +31 (0)40 844 77 52
vandaag geopend van 09:00 - 17:30

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Reviews

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Wat vinden onze gasten van camping Iris Parc Le Château de Galaure?
 

 
Algemene beoordeling:  Goed
 Gebaseerd op 1133 beoordelingen
 

  • Restaurant/snack: Goed
  • Zwembad(en): Zeer goed
  • Speelvoorzieningen voor kinderen: Zeer goed
  • Animatie: Goed
  • Algemene staat van de camping: Zeer goed
  • Sanitair op de camping: Prima


Beoordelingen worden door onze gasten geschreven na hun verblijf op Iris Parc Le Château de Galaure in 2018.
 

Reviews_LGD.jpg


Ann Roebben  flag-be.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 25.08.2018
Beoordeling: 8
"Zeer tevreden. Ideale camping met kleine kindjes. Speeltuintjes mochten wel iets groter. Wij hebben geluk gehad met het weer en we hebben veel tijd in het zwembad en in het meertje doorgebracht. Maar de twee dagen dat het iets minder weer was, was het wel moeilijker om ons bezig te houden met de kids."


Johannes Haanstra  flag-nl.png
Accommodatietype: Ottawa
Datum: 15.08.2018
Beoordeling: 8
"Leuke, overzichtelijke  en veilige camping. Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen. Ontspannen sfeer op het park waarbij niet moeilijk wordt gedaan. Fijn dat het strandje en zwembad naast elkaar liggen en dat je gemakkelijk heen en weer kan. Er wordt veel georganiseerd en vooral de minidisco met de verschillende dansjes is erg leuk voor de kinderen. Afwisselend en de meeste animatieleden zijn enthousiast. Het organiseren en het leiden van voetbaltoernooitjes zou mijns inziens beter moeten. Gelijkwaardige teams maken en een duidelijke scheidsrechter. Dit voorkomt frustraties bij kinderen. Verder erg gezellig park."


Maarten Veldhuis  flag-nl.png
Accommodatietype: Kalahari Outdoor
Datum: 09.08.2018
Beoordeling: 8
"Echt een leuke camping , wij waren met 2 jonge kids van 3 & 5 jaar en die hebben zicht uitmuntend vermaakt. Het animatieteam was super!

Wij zaten in een Safaritent en deze was ook echt goed , wat meer ruimte en ook wat privacy , heerlijk!

De staat van het sanitair is goed , alleen het rode sanitair gebouw is wat verouderd en daar was het eerder vuil , ligt meer aan de gasten dan aan de camping want deze werd wel gewoon goed schoongemaakt. Wij weken vaak uit naar het sanitairgebouw bij het zwembad of het gele gebouw aan de andere kant van de camping.

Klein puntje van aandacht vinden wij wel het springkussen , deze werd veelal gebruikt door de oudere kinderen waardoor onze jonge kids er niet op durfden."


Radjes Ramharakh  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 08.08.2018
Beoordeling: 9
"Voldeed aan onze verwachting. Prima zwembad, leuk entertaiment, gezellige campingsfeer."


Renate Baak  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 06.08.2018
Beoordeling: 9
"Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad! Mooie camping mooi zwembad (wel druk met de grootste opblaasdieren) en mooi, lekker meertje erbij! Super leuk en enthousiast animatieteam!! Veel Nederlanders daar moet je van houden. Wij vonden dit niet erg voornamelijk voor de kinderen was het wel makkelijk. Mooie omgeving met leuk beekje áchter de camping. Veel te doen in de omgeving. Zeker aan te raden met jonge kinderen!!"


John Vis  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 05.08.2018
Beoordeling: 8
"Superleuke camping, genoeg te doen voor iedereen!!"


M. Van Herwaarden  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 02.08.2018
Beoordeling: 8
"Mooie, leuke en nette familie camping. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar prima vakantieverblijf. Wij zijn12 dagen op deze camping geweest, dat is dan wel lang genoeg. Omgeving is rustig, weinig te doen. Activiteiten, uitjes, bezienswaardigheden min. 30 tot 45 min rijden vanaf de camping. In dorp nabij de camping is niets te doen dan naar de bakker en Super U. Bij Super U is wel alles te krijgen, best uitgebreid assortiment. Service en personeel op de camping is vriendelijk en behulpzaam."


Renate Koelewijn  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 30.07.2018
Beoordeling: 9
"Fijne camping met mooi zwembad en super meertje waar heerlijk gezwommen kon worden. Fiji caravan is klein maar prima, prima plek van de camping overal dichtbij. Fiji caravan zag er ook top uit, schoon en oogde vrij nieuw.

Wat we misten was een leuk plaatsje waar we zo heen konden lopen voor wat gezelligheid . ’S avonds hebben we dus vermaakt op de camping, waar je een heerlijke cocktail of snack kunt kopen."


A.R. Velthuis  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 2
Datum: 29.07.2018
Beoordeling: 10
"Wij hebben een fijne vakantie gehad. Mooie camping. Stacaravan, alles netjes en schoon. Geen negatieve bevindingen gehad."


Monique Riethorst  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 29.07.2018
Beoordeling: 7
"Prima camping. Vooral voor gezinnen met jongere kinderen. Camping is schoon en netjes."


GertJan Noordzij  flag-nl.png
Accommodatietype: Kalahari Outdoor
Datum: 26.07.2018
Beoordeling: 9
"Prima locatie, lief en goed personeel. Ga zo door!"


Mark Dinther  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 21.07.2018
Beoordeling: 8
"Mooie goed verzorgde camping welke zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Mooi zwembad. Goede service van de camping. In de directe omgeving zijn weinig toeristische uitstapjes te vinden."


Hendrina Slaats-Van Dijke  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 20.07.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping voor mensen met jonge kinderen. Het is wel afhankelijk van je toegewezen plek. Fijn zwembad waar kinderen zich prima vermaken."


Bjorn Verhaeghe  flag-be.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 14.07.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping. Wel best vermelden bij boeking dat je niet dicht bij animatie wil staan want dat kan wel soms luid gaan. Buiten de camping is er wel niet zo veel te doen in  Châteauneuf de Galaure"


Lesley Jones  flag-be.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 30.06.2018
Beoordeling: 8
"Leuke vakantie met vriendelijk personeel. Privé genoeg bij de accommodaties. Vanalles voor de kindjes. Het is enkel spijtig dat de winkel zo beperkt is. Mooie omgeving. Leuk dat alles ook in het Nederlands is."


Klaas Wiltjer  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 30.06.2018
Beoordeling: 9
"We hebben een fijne vakantie gehad op Iris Parc. Stacaravan netjes, maar klein voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Wij hadden de Fiji en waren met 2 personen. Bed prima en interieur netjes. Camping netjes, vriendelijk personeel en prima te woord gestaan. Veel georganiseerd."


Joost van Heijningen  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 30.06.2018
Beoordeling: 8
"Prima camping met leuk zwembad en prima animatie. Zelf vond ik de kaart bij het restaurant wat beperkt wellicht is dat nog een verbeterpuntje. Wij hebben in ieder geval een super vakantie gehad!"


Jan van den Beld  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 09.06.2018
Beoordeling: 8
"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Mooie caravan, mooi ruim en ruimte voor de caravan. Leuke gesprekjes gehad met de vriendelijke meisjes van het animatie team. Bij de receptie werden wij perfect te woord gestaan."


Celine van Hoepen  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 2
Datum: 05.05.2018
Beoordeling: 8
"Top camping en personeel. Zwembad, strand, restaurant, animatie en receptie super. Omgeving is ook heel leuk heel veel te doen. We komen zeker nog eens terug."