Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Actualiteiten

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Nooit meer in de rij !

Disneyland-Paris-480x319.jpg

 

Lange wachtrijen bij de pretparken overslaan? Koop je entreekaartje op de camping.

Lange wachtrijen bij de kassa van het pretpark? Daar wil je niet aan denken tijdens je vakantie. Iris Parc camping Le Chêne Gris heeft de oplossing. Je koopt je kaartjes gewoon bij de receptie van de camping. En nuttige info over de bereikbaarheid, parkeren, attracties, enzovoorts krijg je er gratis bij. Goed geregeld toch?

Zie prijslijst entree kaartjes

Milieusticker voor in Parijs

Milieusticket-parijs.jpg


Vanaf dit jaar mogen in de binnenstad van Parijs alleen automobilisten rijden met een ecovignet. Dit betekend dat iedereen (ja, ook wij Nederlanders) verplicht zijn een sticker te kopen. Het vignet kost €4.80 en kun je kopen (alléén creditcard) op de website van de Franse overheid:
www.certificat-air.gouv.fr

TIP: Verblijf je op de camping en ga je een dagje naar Parijs? Koop dan een treinkaartje bij de receptie. Wel zo voordelig, want zo vermijd je de file’s, hoge parkeerkosten en natuurlijk de milieusticker!

 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

Ligbedjes voor iedereen!

handdoekjes leggen

 

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!