Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Outdoor activiteiten bij Parijs

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Actieve vakantie bij Le Chêne Gris

Camping Le Chêne Gris

Golfen bij Parijs

Op korte afstand van camping Le Chêne Gris kunnen fanatieke golfers hun hart ophalen. Golfbaan Crécy Golf biedt maar liefst twee 18-holes golfbanen, waaronder een kampioenschap baan. Ben je nog geen geoefend golfer, dan kun je hier ook terecht voor golfclinics, variërend van een uurtje tot een volle week. Krijg je honger, of wil je alleen kijken; bij de golfbaan hoort een geweldig restaurant met terras

Karten

Laat de Sebastian Vettel in je naar boven komen op de kartbaan. In de omgeving van de camping zijn diverse kartbanen te vinden waar jij vol gas door de bochten kunt racen. En het leuke is dat je het met het hele gezin kunt doen want het is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar oud. Circa 30 minuten rijden van de camping.

Wandelen voor iedereen

Het vlakke Île de France leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Er zijn ontelbare wandelroutes, voor zowel de geoefende wandelaar als degenen die het lekker rustig aan willen doen. Door velden, uitgestrekte bossen of de wereldstad Parijs.

Boomklimmen

Dagelijks in juli en augustus. Alleen op woensdag, zaterdag en zondag buiten juli en augustus. Open van 10u tot 17u30.

Kanovaren bij Parijs

Île de France ligt niet aan zee en grote meren zijn er evenmin. Maar toch kun je er wel degelijk watersport beoefenen. Kanovaren, bijvoorbeeld. Jong en oud kunnen meedoen aan deze vrij rustige tochten. Geniet van de omgeving, de molens, de kastelen en de ongerepte natuur. En waarschijnlijk word je tijdens het varen begeleid door wilde ganzen, zwanen en eenden. Hoe sprookjesachtig en romantisch! Kanovaren is dagelijks mogelijk (volgens beschikbaarheid). Prijs 3 km: €20, 6 km: €25

Trimparcours Promenade de Morins

Op maar 15 minuten lopen van de camping ligt het prachtig aangelegde trimparcours 'Promenade de Morins'. Midden in de natuur, langs de rivier en voorzien van fitnessapparatuur voor jong en oud. Hier kunnen jullie je helemaal uitleven en in shape blijven tijdens de vakantie. Op het parcours wordt ook regelmatig een cross georganiseerd door de lokale bewoners. Ga jij de uitdaging aan? Naast alle sportieve activiteiten is dit gebied ook een perfecte locatie voor een gezellige picknick.

Vélo Rail du Haut Morin

Ontdek de prachtige natuur van de Haut Morin per fiets! En niet zomaar een fiets! Op ongeveer 30 minuten rijden van de camping kun je de pedalen op van een karretje dat gemaakt is om op een spoorlijn te rijden. Eh, een spoorlijn? Is dat wel veilig? Geen zorgen. Het is een voormalig spoor dat al ruim 30 jaar gesloten is. Nu is het een ideale en sportieve manier om de omgeving eens van een heel andere kant te ontdekken. Een echt gezinsuitje, want de fiets is geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 paar trappers, dus je kunt nog lekker afwisselen ook. Er zijn verschillende afstanden mogelijk en de fiets reserveer je van tevoren bij de plaatselijke VVV.