Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Actualiteiten

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

4de plek op Zoover.nl

345x180-1_IP-zoover.jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague in de Dordogne is een van de populairste campings in Frankrijk. Op Zoover.nl krijgt Le Grand Dague nu de 4de plaats in de top 20-lijst van meeste geliefde campings in Frankrijk! Waarom 5 sterrencamping Iris Parc Le Grand Dague zo populair is? Dat komt onder meer door de stoere safaritenten, het leuke zwembad en de vele kindvriendelijke voorzieningen.

5 Sterren voor Le Grand Dague!

345x180.jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague, in de Franse Dordogne, heeft er in september 2018 een ster bijgekregen. Nu is het een 5 sterrencamping! Waarom die 5de ster? De zwembaden zijn verbeterd. De bar en het restaurant zijn gerenoveerd. En er is een nieuwe ijssalon. Ook is de camping uitgebreid: met 80 extra staanplaatsen én nieuwe safaritenten en glamping stacaravans. Logisch dat Le Grand Dague een favoriet van onze gasten is.

Geheel vernieuwde faciliteiten!

Bar-le-grand-dague (2).jpg

 

Na een geheel vernieuwd zwembad in 2016, is in 2017 het restaurant, snack, shop en bar aangepakt ! Het huidige restaurant is geheel vernieuwd met een ruim overdekt terras. Heerlijk, want vanaf dit terras heb je zicht over de prachtige heuvels. Voor boodschappen kun je terecht in de grote  shop. En heb je na het eten nog plek voor een ijsje ? Kom dan even langs bij de snack ! 

Ook nieuw sinds 2017 is het speelveld met klimrek en kabelbaan! 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!

Verken de Perigord met kinderen

castelnaud.jpg

 

Petanque spelen of bezoekjes brengen aan één van de historische steden rondom de camping. Lien is helemaal enthousiast over de Dordogne. In haar blog kun je lezen wat zij en haar kinderen zo enthousiast maakten.

De blog lezen

De préhistorische grot in Lascaux

eac9552d2b50e99535a10f75b2e5ee27.jpg


Dit moet je zeker gezien hebben ! De préhistorische rotstekeningen uit de grot van Lascaux. De originele grot kun je niet bezoeken, maar een replica geeft je een goed beeld van de tekeningen. Het lijkt net echt ! De temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs de geuren van de echte grot zijn perfect nagemaakt. Ontdek het zelf. Toegangskaartjes kun je in het hoogseizoen uitsluitend bij het ´office du tourisme´ in Montignac kopen. Daarbuiten rechtstreeks bij de grot.

Het nieuwe zwembad is open!

20160504-IrPa-0218.jpg

 

Uitbreiding waterpark op camping Le Grand Dague

Camping Le Grand Dague heeft in 2016 een nieuw zwembad erbij gekregen. Het nieuwe zwembad is 750 m2 groot, speels vormgegeven en voorzien van onder andere een hydro massage en een peuterbad. Het geheel wordt omzoomd door een terras van ruim 1475 m2 met voldoende plaats voor ligbedden.

 

Nieuw op de camping: Glamping!

GLAMPING_OVERZICHT_KEUKEN_WOONKAMER_3.jpg

 

'Glamping? denkt u nu misschien. Het is een combinatie van Glamorous en Camping. Nog extra luxe dus!

Een stacaravan is natuurlijk sowieso al luxe kamperen. Maar onze Glamping accommodatie gaat nóg een stapje verder. Voorzieningen als een kookeiland met vaatwasser, 3 slaapkamers (met verduisteringsgordijnen), 2 toiletten en 2 badkamers maken het een luxe en een ruime plek om een heerlijke vakantie te genieten. Lees maar eens wat er allemaal aanwezig is.

Bekijk Glamping accommodatie  

Écht verliefd op de Perigord
 

Demamacompany.JPG

 

Jeske van De Mama Company ging afgelopen zomer naar onze camping Le Grand Dague! Ze schrijft niet alleen over haar camping ervaring in een tent, maar ook heeft ze prachtige foto's gemaakt van haar gezin en de camping. Lees hier haar ervaring!

 

 

 

 

 

 

 

Camping Onder de Zon gemist?

In het programma 'Camping Onder De Zon' bezoekt Sander Janson camping Le Grand Dague in de Dordogne. In één minuut laat Sander alle hoogtepunten van de omgeving en de camping zelf zien.