Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Groepsreizen in de Dordogne

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Culturele of actieve groepsreis

Ben je op zoek naar een leuke reisbestemming voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je met familie, vrienden, school, je bedrijf, de (sport)club of vereniging op pad? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement, bruiloft, seminar, brainstorm- of teambuildingssessie? 
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aantrekkelijke groepstarieven. Wij kunnen groepen tot 400 personen herbergen.

Wij bieden je een pakket op maat, aangepast aan jouw behoeften en budget.
Of je nu alleen de accommodatie of ook transport, trainers, activiteiten, excursies, catering en/of restaurant geregeld wilt hebben; geen probleem voor ons. Ook kunnen wij, in samenwerking met ons Training Centre, trainingen en workshops verzorgen.

Aanvragen vanaf 4 accommodaties worden als groepsboeking gezien. Er zijn dan per accommodatie maximaal 4 personen toegestaan. 
 

 


Sportieve activiteiten en culinair genieten !

Camping Le Grand Dague

De Dordogne is een regio waar jullie alle kanten op kunnen. Jullie kunnen er genieten van culinaire hoogstandjes in de restaurants waar streekgerechten geserveerd worden, en de dag erna de pondjes er weer af fietsen in de prachtige en heuvelachtige omgeving van de camping. Of ga een dagje kanoën, de Dordogne ontdek je toch het beste vanaf het water.

Heeft jullie groepsreis ook een culturele insteek? De hoofdstad van de Périgord, Périgueux, ligt vlak bij de camping. Naast de historische binnenstad met smalle steegjes en straatjes en een indrukwekkende kathedraal biedt deze stad ook regelmatig leuke festivals. Ook de stad Bergerac en talloze grotten wachten op jullie om ontdekt te worden.


Voor meer informatie: 
+31 (0)40 844 77 52
info@irisparc.com

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg