Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Nieuws

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Nieuw buitenzwembad

345x180-NEW2019-1NL.jpg

 

Camping Iris Parc Birkelt (Luxemburg) : In 2019 spetter je in twéé zwembaden op camping Iris Parc Birkelt! Naast het overdekbare zwembad met peuterbad heeft deze familiecamping een gloednieuw buitenbad. Heerlijk verwarmd, met veilige antislipvloer en 550 m² groot. Even relaxen na al die waterpret? Rondom het nieuwe buitenbad staan extra veel ligbedjes om lekker onderuitgezakt weg te dromen.

 

4de plek op Zoover.nl

345x180-1_IP-zoover.jpg

 

Camping Le Grand Dague (Dordogne) : is een van de populairste campings in Frankrijk. Op Zoover.nl krijgt Le Grand Dague nu de 4de plaats in de top 20-lijst van meeste geliefde campings in Frankrijk! Waarom 5 sterrencamping Iris Parc Le Grand Dague zo populair is? Dat komt onder meer door de stoere safaritenten, het leuke zwembad en de vele kindvriendelijke voorzieningen.

Midden in het groen

Camping Le Ty Nadan - riverside.jpg

 

Camping Iris Parc Le Ty Nadan (Finistère) : De allernieuwste aanwinst in 2017 van Iris Parc : Camping Le Ty Nadan ! Op deze luxe 5 sterren camping kun je vanaf 20 april vakantie vieren. Camping Le Ty Nadan ligt in het zuiden van Bretagne en is een fantastische familiecamping met veel actie, avontuur en animatie.

Gratis babypakket 

Babypakket.jpg

 

Iris Parc campings : Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2020 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij. 

 

Geheel vernieuwde faciliteiten

Bar-le-grand-dague (2).jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague (Dordonge) : Na een geheel vernieuwd zwembad in 2016, is in 2017 het restaurant, snack, shop en bar aangepakt ! Het huidige restaurant is geheel vernieuwd met een ruim overdekt terras. Heerlijk, want vanaf dit terras heb je zicht over de prachtige heuvels. Voor boodschappen kun je terecht in de grote  shop. En heb je na het eten nog plek voor een ijsje ? Kom dan even langs bij de snack !

Ligbedjes voor iedereen

Handdoekjeleggen.PNG

 

Iris Parc campings : ‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!


 

Kinderen op de fiets 

1489658673443.jpg

 

Iris Parc campings  : Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

WiFi op de camping

Wifi.jpg

 

Iris Parc campings : WiFi op Iris Parc Campings ! Uiteraard kun je ook op vakantie via je telefoon, tablet of laptop op de hoogte blijven van alles wat er in de wereld gebeurt. Want op alle Iris Parc campings kun je gebruik maken van WiFi. Tijdens het voor- en naseizoen is dit zelfs geheel gratis!

Tijdens het hoogseizoen (01/07/19 tot 01/09/19) zijn de prijzen als volgt: 1 uur: € 2.50    3 uur: € 7.00    24 uur: € 15.00

Op camping Birkelt is WiFi het gehele seizoen gratis! Op camping Le Ty Nadan is wifi altijd betalend.

Uitbreiding waterpark

20160504-IrPa-0172.jpg

 

Camping Le Grand Dague (Dordogne) : heeft in 2016 een nieuw zwembad erbij gekregen. Het nieuwe zwembad is 750 m2 groot, speels vormgegeven en voorzien van onder andere een hydro massage en een peuterbad. Het geheel wordt omzoomd door een terras van ruim 1475 m2 met voldoende plaats voor ligbedden.