Bellen +31 (0)40 844 77 52
vandaag geopend van 09:00 - 17:30

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Nieuws

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

4de plek op Zoover.nl

345x180-1_IP-zoover.jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague in de Dordogne is een van de populairste campings in Frankrijk. Op Zoover.nl krijgt Le Grand Dague nu de 4de plaats in de top 20-lijst van meeste geliefde campings in Frankrijk! Waarom 5 sterrencamping Iris Parc Le Grand Dague zo populair is? Dat komt onder meer door de stoere safaritenten, het leuke zwembad en de vele kindvriendelijke voorzieningen.

5 Sterren voor Le Grand Dague!

345x180.jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague, in de Franse Dordogne, heeft er in september 2018 een ster bijgekregen. Nu is het een 5 sterrencamping! Waarom die 5de ster? De zwembaden zijn verbeterd. De bar en het restaurant zijn gerenoveerd. En er is een nieuwe ijssalon. Ook is de camping uitgebreid: met 80 extra staanplaatsen én nieuwe safaritenten en glamping stacaravans. Logisch dat Le Grand Dague een favoriet van onze gasten is.

Camping Le Ty Nadan

Camping Le Ty Nadan - riverside.jpg


Een 5 sterren camping midden in het groen, met veel outdooractiviteiten 

De allernieuwste aanwinst in 2017 van Iris Parc: Camping Le Ty Nadan  ! Op deze luxe 5 sterren camping kun je vanaf 20 april vakantie vieren. Camping Le Ty Nadan ligt in het zuiden van Bretagne en is een fantastische familiecamping met veel actie, avontuur en animatie.

Gratis babypakket 

Babypakket.jpg

 

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2019 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij. 

 

Geheel vernieuwde faciliteiten!

Bar-le-grand-dague (2).jpg

 

Nieuwe faciliteiten op Le Grand Dague

Na een geheel vernieuwd zwembad in 2016, is in 2017 het restaurant, snack, shop en bar aangepakt ! Het huidige restaurant is geheel vernieuwd met een ruim overdekt terras. Heerlijk, want vanaf dit terras heb je zicht over de prachtige heuvels. Voor boodschappen kun je terecht in de grote  shop. En heb je na het eten nog plek voor een ijsje ? Kom dan even langs bij de snack ! 

Ook nieuw sinds 2017 is het speelveld met klimrek en kabelbaan! 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

Spelregels voor handdoekleggers

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!


 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

Schoonmaakservice

305X250-schoonmaak.jpg

 

Schoonmaken is verleden tijd

Na je vakantie je accommodatie schoonmaken? Wij begrijpen heel goed dat je daar geen zin in hebt. Daarom bieden we een schoonmaakservice aan. Voor € 50,- (stacaravan en Safaritent Serengeti XL) of € 35.- (tent) is schoonmaken verleden tijd en kun je ongestoord van de laatste vakantie-uren genieten!

Schoonmaken is een hele klus. Voor iedereen. Daarom vragen wij je om je accommodatie netjes achter te laten. Het enige wat je voor vertrek hoeft te doen is: de keuken netjes achterlaten door de afwas te doen, de vloer vegen, de douche droog achterlaten en het vuilnis in de daarvoor bestemde afvalbakken weggooien.

WiFi op de camping

Wifi.jpg

 

WiFi op Iris Parc Campings

Uiteraard kun je ook op vakantie via je telefoon, tablet of laptop op de hoogte blijven van alles wat er in de wereld gebeurt. Want op alle Iris Parc campings kun je gebruik maken van WiFi. Tijdens het voor- en naseizoen is dit zelfs geheel gratis!

Tijdens het hoogseizoen (01/07/19 tot 01/09/19) zijn de prijzen als volgt: 1 uur: € 2.50    3 uur: € 7.00    24 uur: € 15.00

Op camping Birkelt is WiFi het gehele seizoen gratis! Op camping Le Ty Nadan is wifi altijd betaald.

Uitbreiding zwembad

20160504-IrPa-0172.jpg

 

Uitbreiding waterpark op camping Le Grand Dague

Camping Le Grand Dague heeft in 2016 een nieuw zwembad erbij gekregen. Het nieuwe zwembad is 750 m2 groot, speels vormgegeven en voorzien van onder andere een hydro massage en een peuterbad. Het geheel wordt omzoomd door een terras van ruim 1475 m2 met voldoende plaats voor ligbedden.