Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Yogaweek op camping Le Grand Dague

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Yoga op een unieke locatie in Frankrijk

Yogalessen in de Dordogne? Rekken, strekken, ontspannen én genieten van het buitenleven op camping Le Grand Dague? Dat kan! Van 19 tot 26 mei 2018 (inclusief het Pinksterweekend) is er voor de tweede keer een yogaweek georganiseert. Wil je samen met je gezin, vrienden of vriendinnen genieten van een ontspannen vakantie in de schitterende natuur van de Dordogne? De yogaweek op camping Le Grand Dague is een buitenkans voor iedereen die van yoga én van kamperen in een prachtige omgeving houdt! Goed om weten: het animatieteam staat klaar om je kids te entertainen terwijl je geniet van een leuke yogasessie.

 

Dru yoga

De yogalessen (Dru yoga) worden gegeven door docente Michele Reyns. Een woordje uitleg:

“Dru Yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. We gaan dus ook uit van de klassieke houdingen, maar een belangrijk kenmerk van Dru zijn de zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het naast een sierlijke ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.  Dru yoga is laagdrempelig en is toegankelijk voor iedereen, met of zonder yoga ervaring.  We houden steeds rekening met de grenzen van elk individueel lichaam."

"De basis van Dru ligt in Wales, maar ik volgde mijn 3-jarige opleiding bij Dru Nederland met basis in Arnhem. Ik heb in het verleden dikwijls yoga gevolgd, maar in 2008 maakte ik kennis met Dru. Ik volgde eerst 3 jaar zelf les en in 2012 besloot ik na een bezoek aan het Dru yoga congres in Nederland om de docentenopleiding te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma.”

 

Praktisch

  • Datum: van 19 tot 26 mei 2018
  • Lessen: Nederlandstalige lessen van 2 uur per dag op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. (Tijdstip in overeenstemming met deelnemers)
  • Aantal deelnemers: minimum 5 – maximum 25
  • Leeftijd: minimum 16 jaar op moment van deelname
  • Verblijf: vrij zelf te boeken op camping Iris Parc Le Grand Dague
  • Boek nu je verblijf en geniet van mooie kortingen!
  • Prijs voor deelname aan de lessen: € 35 per persoon voor de volledige week, ter plaatse te betalen
 

Inschrijving

Schrijf je in! Voor de yogaweek is dit noodzakelijk en kan tot en met 6 mei 2018. Inschrijven kun je door een e-mail te sturen naar info@irisparc.com. Graag daarbij vermelden:

- Het reserveringsnummer van je verblijf
- De namen van de deelnemers voor de yogasessies
- 1 e-mailadres per deelnemer voor de yogasessies

Enkele weken voor je verblijf ontvang je een e-mail van yogadocente Michele Reyns met een korte vragenlijst om de sessies zo vlot mogelijk te laten verlopen.