Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Disneyland® Paris

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Dromen worden werkelijkheid in Disneyland® Paris

In deze magische sprookjeswereld voor jong en oud beleef je iedere dag een ander avontuur. Vol spectaculaire attracties, wervelende shows en misschien nog wel het mooiste: onvergetelijke herinneringen. Het bekendste pretpark van Europa bestaat uit twee gedeeltes: sprookjespark Disneyland® Park en filmpark Walt Disney Studios® Park. De parken liggen naast elkaar.

Disneyland® Park

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingsreis door dit magische koninkrijk? De helden en heldinnen uit de beroemde Disney-sprookjes spelen de hoofdrol in Disneyland® Park. Met als decor vijf magische landen: Main Street, U.S.A.®, Frontierland®, Adventureland®, Discoveryland® en Fantasyland®. De adembenemende attracties, shows, parades en ontmoetingen met Disney-figuren bezorgen je de dag van je leven!

Walt Disney Studios® Park

Wat je kunt verwachten in Walt Disney Studios® Park? Dat is een spectaculair kijkje achter de schermen van de Amerikaanse filmindustrie. Waan jezelf een echte filmster, een stuntman of een regisseur. En droom je eigen film op een magische filmset met zinderende attracties en te gekke shows. Alle genres komen aan bod. Van actie tot animatie, van avontuur tot pure thriller!

 

Kaartjes voor Disneyland® Paris

Entreekaartjes voor Disneyland® Paris? Die koop je heel eenvoudig bij de receptie van camping Le Chêne Gris. Zo omzeil je de lange wachtrijen bij de kassa's van het pretpark. Vraag ter plaatse wat de beste formule voor jou is. Disneyland® Paris ligt zo'n 30 kilometer ten oosten van Parijs, in Marne-la-Vallée.

 

 

 

"Hébergement de Proximité"

Camping Le Chêne Gris is officieel Hébergement de Proximité van Disneyland® Paris. Dit houdt in dat de camping door Disneyland® zelf wordt aanbevolen als overnachtingsplaats tijdens je bezoek aan het pretpark. 

1-GNH-FR.png

 

 

Routebeschrijving camping Le Chêne Gris - Disneyland® Paris:

  • Via Tresmes D25 richting Crécy-la-Chapelle
  • N34 richting Marne la Vallée / Paris
  • Na Crécy la Chapelle: A4 richting Marne-la-Vallee / Paris / Charles de Gaulle
  • Afslag 14 (Val d'Europe, Disneyland® Paris)

Reistijd: ± 20 minuten (25 km / auto)