Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Actualiteiten

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

 

 

 

Camping Onder de Zon gemist?

In het programma 'Camping Onder De Zon' bezoekt Sander Janson camping Le Grand Dague in de Dordogne. In één minuut laat Sander alle hoogtepunten van de omgeving en de camping zelf zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Show & Musical on-tour! 

Show and musical.jpg


Deze zomer gaat ons nieuwe Show & Musical team on-tour! In juli en augustus komt het enthousiaste team ons verblijden met de toffe musicals Aladdin en Wiz. Wie kent ze niet? Het professionele team gaat langs Iris Parc campings: Birkelt, Le Grand Dague en Le Château de Galaure. Super leuk, want naast het bestaande animatieteam is het showteam er om de gasten nog meer te vermaken! Zo geven ze onder andere workshops in zang, dans en acteren. 

Het Show & Musical team niet missen? In juli en augustus is er elke woensdag een optreden op camping Le Grand Dague!

Je beoordeling is een vakantie waard!

1150x670-IP2-2065.jpg


Heb je heerlijke vakantie gehad? Dat horen we graag! We zouden het erg op prijs stellen als je je beoordeling achter laat op Zoover. Uit alle beoordelingen dit jaar zijn ingestuurd verloten we een gratis vakantie op een Iris Parc camping naar keuze! Ga direct naar Zoover om je beoordeling in te sturen!

Beoordeel hier je vakantie  
(lees de voorwaarden)


 

Nieuwe faciliteiten 2017!

LGD_NEW_BAR.jpg

 

Na een geheel vernieuwd zwembad, wordt in 2017 het restaurant, snack, shop en bar aangepakt ! Het huidige restaurant wordt geheel vernieuwd met een ruim overdekt terras. Heerlijk, want vanaf dit terras heb je zicht over de prachtige heuvels. Voor boodschappen kun je terecht in de grote  shop. En heb je na het eten nog plek voor een ijsje ? Kom dan even langs bij de snack ! 

Ook nieuw in 2017 is het speelveld met klimrek en kabelbaan! 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!

De Perigord verkennen met kinderen

castelnaud.jpg

 

Petanque spelen of bezoekjes brengen aan één van de historische steden rondom de camping. Lien is helemaal enthousiast over de Dordogne. In haar blog kun je lezen wat zij en haar kinderen zo enthousiast maakten.

De blog lezen

De préhistorische grot in Lascaux

eac9552d2b50e99535a10f75b2e5ee27.jpg


Dit moet je zeker gezien hebben ! De préhistorische rotstekeningen uit de grot van Lascaux. De originele grot kun je niet bezoeken, maar een replica geeft je een goed beeld van de tekeningen. Het lijkt net echt ! De temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs de geuren van de echte grot zijn perfect nagemaakt. Ontdek het zelf. Toegangskaartjes kun je in het hoogseizoen uitsluitend bij het ´office du tourisme´ in Montignac kopen. Daarbuiten rechtstreeks bij de grot.

Het nieuwe zwembad is open!

20160504-IrPa-0218.jpg

 

Camping Le Grand Dague heeft in 2016 een prachtig nieuw waterpark erbij gekregen. Het speels vormgegeven zwembad is 750 m2 groot. Volop zwempret dus, maar ook leuke extra’s zoals een hydro massage en een speelbad voor de kleintjes. Wat een vertier! Rondom het zwembad wacht een ruim terras van 1475 m2. Met overal zalige ligbedden en vrolijke parasols. Ben je gek op de zon of lig je liever in de schaduw? Kies je favoriete plekje en geniet!

Bekijk foto's

Nieuw op de camping: Glamping!

GLAMPING_OVERZICHT_KEUKEN_WOONKAMER_3.jpg

 

'Glamping? denkt u nu misschien. Het is een combinatie van Glamorous en Camping. Nog extra luxe dus!

Een stacaravan is natuurlijk sowieso al luxe kamperen. Maar onze Glamping accommodatie gaat nóg een stapje verder. Voorzieningen als een kookeiland met vaatwasser, 3 slaapkamers (met verduisteringsgordijnen), 2 toiletten en 2 badkamers maken het een luxe en een ruime plek om een heerlijke vakantie te genieten. Lees maar eens wat er allemaal aanwezig is.

Bekijk glamping accommodatie

Écht verliefd op de Perigord

Demamacompany.JPG

 

Jeske van De Mama Company ging afgelopen zomer naar onze camping Le Grand Dague! Ze schrijft niet alleen over haar camping ervaring in een tent, maar ook heeft ze prachtige foto's gemaakt van haar gezin en de camping. Lees hier haar ervaring!