Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Nieuws

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Nieuw: camping Le Ty Nadan

Camping Le Ty Nadan - riverside.jpg


Een 5 sterren camping midden in het groen, met veel outdooractiviteiten 

De allernieuwste aanwinst van Iris Parc: camping Le Ty Nadan ! Op deze luxe 5 sterren camping kun je vanaf 24 mei vakantie vieren. Camping Le Ty Nadan ligt in het zuiden van Bretagne en is een fantastische familiecamping met veel actie, avontuur en animatie.

Wil je nu al meer weten over de camping of een plekje reserveren? Ga dan naar de campingwebsite! Boeken op irisparc.nl kan binnenkort ook!

Geheel vernieuwde faciliteiten!

Bar-le-grand-dague (2).jpg

 

Nieuwe faciliteiten op Le Grand Dague

Na een geheel vernieuwd zwembad, wordt in 2017 het restaurant, snack, shop en bar aangepakt ! Het huidige restaurant wordt geheel vernieuwd met een ruim overdekt terras. Heerlijk, want vanaf dit terras heb je zicht over de prachtige heuvels. Voor boodschappen kun je terecht in de grote  shop. En heb je na het eten nog plek voor een ijsje ? Kom dan even langs bij de snack ! 

Ook nieuw in 2017 is het speelveld met klimrek en kabelbaan! 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

Spelregels voor handdoekleggers

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!


 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

Tour de France 2017

Tour de France

 

De fietsers passeren de Iris Parc campings

Ben je een liefhebber van de ‘Tour de France’? Super, wij ook! En dit jaar verheugen we ons nog eens extra op de wiellerwedstrijd. Op 11 juli koerst het peloton langs onze camping. Het is harstikke gezellig om de Tour vanaf de camping op tv te volgen. Maar déze 10e etappe moet je eigenlijk ‘live’ meemaken. Spring op een fiets en ga met ons mee. Dit wil je niet missen! 
Neem je eigen fiets mee, of huur één op de camping (ook e-bikes)

Lees meer

Schoonmaakservice

305X250-schoonmaak.jpg

 

Schoonmaken is verleden tijd

Na je vakantie je accommodatie schoonmaken? Wij begrijpen heel goed dat je daar geen zin in hebt. Daarom bieden we een schoonmaakservice aan. Voor € 50,- (stacaravan en Safaritent Serengeti XL) of € 35.- (tent) is schoonmaken verleden tijd en kun je ongestoord van de laatste vakantie-uren genieten!

Schoonmaken is een hele klus. Voor iedereen. Daarom vragen wij je om je accommodatie netjes achter te laten. Het enige wat je voor vertrek hoeft te doen is: de keuken netjes achterlaten door de afwas te doen, de vloer vegen, de douche droog achterlaten en het vuilnis in de daarvoor bestemde afvalbakken weggooien.

WiFi op de Camping

Wifi.jpg

 

WiFi op Iris Parc Campings

Uiteraard kun je ook op vakantie via je telefoon, tablet of laptop op de hoogte blijven van alles wat er in de wereld gebeurt. Want op alle Iris Parc campings kun je gebruik maken van WiFi. Tijdens het voor- en naseizoen is dit zelfs geheel gratis!

Tijdens het hoogseizoen ( van 01/07/17 tot 02/09/17) zijn de prijzen als volgt: 1 uur: € 2.50    3 uur: € 7.00    24 uur: € 15.00

Op camping Birkelt is WiFi het gehele seizoen gratis!

Uitbreiding zwembad

20160504-IrPa-0172.jpg

 

Uitbreiding waterpark op camping Le Grand Dague

Camping Le Grand Dague heeft een nieuw zwembad erbij. Het nieuwe zwembad is 750 m2 groot, speels vormgegeven en voorzien van onder andere een hydro massage en een peuterbad. Het geheel wordt omzoomd door een terras van ruim 1475 m2 met voldoende plaats voor ligbedden.

>>> Bekijk

Camping Qualité

Camping-Qualite.jpg

 

4 sterren waardering én Camping Qualité label

In juli 2014 werden Le Grand Dague en Le Chêne Gris beloond met een 4 sterren-waardering van FNHP, de officiële Franse classificatie. Daarnaast werden alle Iris Parc campings geaccrediteerd door Camping Qualité, de Franse organisatie die campings controleert en beoordeelt op niet minder dan 600 checkpunten. En daar zijn we trots op! 

>>> Bekijk