Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen en last minutes
 

 

Last minutes - Iris Parc camping

 

 

Wegens annulering vrijgekomen

Ontvang mega voordeel op de accommodaties die wegens annulering zijn vrijgekomen! De Iris Parc campings hebben slechts één of enkele luxe tenten en stacaravans beschikbaar voor spectaculaire prijzen. Wacht dus niet te lang en boek nu, want OP=OP! 
 

160920-herfts-2.jpg

 

 

Herfstvakantie naar Parijs 

Heerlijke stedentrip in de Herfstvakantie? Vier het op camping Le Chêne Gris! Vieren is precies het goede woord. Want de herfstvakantie is hier één groot feest!

 

 

170626-IP-boeknu-450x350-v1.jpg

 

 

Boek nu voor 2018

Naar je favoriete Iris Parc camping in 2018? De campings zijn snel volgeboekt. Maak dus nú al een boeking. Je mag hierna nog gratis wijzigen tot 15 april 2018.

 

1150x670-DSC4818.jpg

Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het laagseizoen. Als je slim boekt kan de voordeel flink oplopen... 
 

Le Chêne Gris   
Le Château de Galaure
Le Grand Dague    
Birkelt
​Le Ty Nadan

 

 

Babypakket.jpg

 

Babypakket gratis t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op camping Le Grand Dague, Le Château de Galaure of Le Ty Nadan, dan krijg je dit pakket er gratis bij. Op camping Le Chêne Gris en Birkelt krijg je het babypakket er gratis bij in de periode van: 30 maart t/m 20 april, 7 mei  t/m 6 juli of tussen 3 september tot 28 oktober.