Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Groepsreizen bij Parijs

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Parijs en Disney met een groep

Ben je op zoek naar een leuke reisbestemming voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je met familie, vrienden, school, je bedrijf, de (sport)club of vereniging op pad? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement, bruiloft, seminar, brainstorm- of teambuildingssessie? 
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aantrekkelijke groepstarieven. Wij kunnen groepen tot 400 personen herbergen.

Wij bieden je een pakket op maat, aangepast aan jouw behoeften en budget.
Of je nu alleen de accommodatie of ook transport, trainers, activiteiten, excursies, catering en/of restaurant geregeld wilt hebben; geen probleem voor ons. Ook kunnen wij, in samenwerking met ons Training Centre, trainingen en workshops verzorgen.

Aanvragen vanaf 4 accommodaties worden als groepsboeking gezien. Er zijn dan per accommodatie maximaal 4 personen toegestaan. 
 

 

 

Perfecte mix van cultuur en plezier !

Camping Le Chêne Gris 

Le Chêne Gris is een ideale bestemming voor groepsreizen. De camping ligt namelijk op een ideale plek, tussen Parijs en Disneyland® Paris. Pal voor de camping ligt het station waar jullie op de (geluidsloze) trein stappen die jullie binnen 50 minuten naar hartje Parijs brengt. Heerlijk ontspannen, geen stress op de Périphérique of parkeerproblemen. 

Tijdens deze groepsreis kunnen jullie cultuur en geschiedenis combineren met één of meer dagen puur plezier in Disneyland® Paris. Op maar 20 minuten rijden van de camping ligt dit wereldberoemde pretpark van Mickey Mouse en zijn vrienden. De entreetickets kun je van tevoren al via ons regelen, dus geen lange wachttijden bij de kassa.

 

Voor meer informatie: 
+31 (0)40 844 77 52
info@irisparc.com

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg