Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Disclaimer

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Disclaimer Website

Iris Parc besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet altijd worden voorkomen. Iris Parc is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren. Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodatie op deze site zijn zo nauwkeurig mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van de accommodatie en de omgeving te plaatse. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke accommodatie of bestemming niet is afgebeeld. Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle beschreven faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij Iris Parc dit u uitdrukkelijk garandeert. Dit geldt ook voor de juistheid van vermelde prijzen van deze faciliteiten, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom. Iris Parc behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website.

Disclaimer Nieuwsbrief

Alle gepubliceerde aanbiedingen zijn onder voorbehoud van typefouten en beschikbaarheid. Er kunnen aan de nieuwsbrieven geen rechten worden ontleend. Iris Parc kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wijzigingen in prijzen of voorwaarden, die na het ontwerpen van de nieuwsbrief hebben plaatsgevonden.

 

Klachten en Geschillen

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Algemene voorwaarden

Icon Bekijk hier de algemene voorwaarden (85,2 KB)