Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Pretparken

 • Voorzieningen dagelijks open
 • Hele seizoen animatie
 • Aankomst elke dag

Disneyland® Paris

Dromen worden werkelijkheid in Disneyland® Paris

In deze magische sprookjeswereld voor jong en oud beleef je iedere dag een ander avontuur.  Vol spectaculaire attracties, wervelende shows en misschien nog wel het mooiste: onvergetelijke herinneringen. Het bekendste pretpark van Europa bestaat uit twee gedeeltes: sprookjespark Disneyland® Park en filmpark Walt Disney Studios® Park. De parken liggen naast elkaar.

Disneyland® Park
Ben je klaar voor een spannende ontdekkingsreis door dit magische koninkrijk? De helden en heldinnen uit de beroemde Disney-sprookjes spelen de hoofdrol in Disneyland® Park. Met als decor vijf magische landen: Main Street, U.S.A.®, Frontierland®, Adventureland®, Discoveryland® en Fantasyland®. De adembenemende attracties, shows, parades en ontmoetingen met Disney-figuren bezorgen je de dag van je leven!

 

Walt Disney Studios® Park
Wat je kunt verwachten in Walt Disney Studios® Park? Dat is een spectaculair kijkje achter de schermen van de Amerikaanse filmindustrie. Waan jezelf een echte filmster, een stuntman of een regisseur. En droom je eigen film op een magische filmset met zinderende attracties en te gekke shows. Alle genres komen aan bod. Van actie tot animatie, van avontuur tot pure thriller!

Kaartjes voor Disneyland® Paris
Entreekaartjes voor Disneyland® Paris? Die koop je heel eenvoudig bij de receptie van camping Le Chêne Gris. Zo omzeil je de lange wachtrijen bij de kassa's van het pretpark. Disneyland® Paris ligt zo'n 30 kilometer ten oosten van Parijs, in Marne-la-Vallée.

"Hébergement de Proximité"

Camping Le Chêne Gris is officieel Hébergement de Proximité van Disneyland® Paris. Dit houdt in dat de camping door Disneyland® zelf wordt aanbevolen als overnachtingsplaats tijdens je bezoek aan het pretpark. 

1-GNH-FR.png

 

 

Routebeschrijving camping Le Chêne Gris - Disneyland® Paris:

 • Via Tresmes D25 richting Crécy-la-Chapelle
 • N34 richting Marne la Vallée / Paris
 • Na Crécy la Chapelle: A4 richting Marne-la-Vallee / Paris / Charles de Gaulle
 • Afslag 14 (Val d'Europe, Disneyland® Paris)

Reistijd: ± 20 minuten (25 km / auto)

 

 

 

 

Parc Astérix

Ga 2000 jaar terug in de tijd en bezoek het enige dorp in Gallië dat moedig weerstand bleef bieden aan de Romeinse overheersers! Rare jongens die Romeinen.... Bij de receptie op de camping kun je entreekaarten kopen. Je hoeft zo niet meer bij de kassa van het park te wachten en hebt dus meer tijd voor plezier!

Het dorp van Astérix en Obelix

 

Zo'n 2000 jaar geleden was heel Gallië (zo heette Frankrijk toen) bezet door soldaten van Caesar, de Romeinse veldheer. Héél Gallië? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de Romeinen in de omringende legerplaatsen bepaald niet gemakkelijk...

Deze kleine nederzetting was natuurlijk het dorp van Astérix en Obelix. Dat dorp is nagebouwd in "Parc Astérix" en ligt net ten noorden van Parijs, met een eigen afrit van de snelweg A1. In het park vind je de sfeervolle huizen met rieten daken uit de stripverhalen te midden van allerlei spetterende en spannende attracties en shows voor jong en oud.

Routebeschrijving Le Chêne Gris - Parc Astérix:

 • Via Tresmes D 25 richting Crécy-la-Chapelle
 • N34 richting Marne la Vallée / Paris 
 • A4 richting Marne-la-Vallee / Paris / Charles de Gaulle 
 • A104 (La Francillienne) richting Charles de Gaulle / Lille 
 • A1 richting Charles de Gaulle / Lille 
 • Na ongeveer 30 kilomter op A1 afslag Parc Astérix. Deze afslag is gelegen tussen afslag 7 en 8.

Reistijd: ± 55 minuten (78 km / auto)

Aanbiedingen


In het laagseizoen kun je bij Iris Parc profiteren van het Gratis Nachten voordeel.

Bekijk aanbiedingen

Contact 


24, Place de la gare de Faremoutiers
77515 Pommeuse
Frankrijk

T: (+33) (0)164 04 21 80

SIRET- 746 651 157 00016


Bekijk