Bellen +31 (0)40 844 77 52
we zijn nu gesloten

Camping quality

Je hebt nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen Luxemburg

  • Voorzieningen dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

 

Voordeling kamperen in Luxemburg

Uiteraard kun je bij Camping Birkelt regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

Pasen

 

 

Paasweekend naar Luxemburg

Wacht niet lang en boek je weekend Pasen tot 40% korting. Je zit nergens aan vast, want tot 15 april 2018 kun je je boeking nog 1x gratis wijzigen. 

 

160921-vroegboek-1150x670-4.jpg

 

Tot 40% voordeel in de meivakantie

Een weekje op vakantie of een weekend er tussen uit. Tijdens de meivakantie kan het voordeel flink oplopen. Boek voordelig met Gratis Nachten en wijzig je boeking tot 15 april 2018!

 

Gratis nachten - waikiki 2

 

Gratis Nachten

Komend voorjaar op vakantie? Prima plan. De natuur schittert, het zonnetje schijnt zo lekker zacht en op de camping is het echt genieten geblazen. Plons gerust in het zwembad of laat je verleiden door die heerlijke geuren uit het restaurant. Op camping Birkelt zijn alle faciliteiten gewoon open. En psst … die prijzen. Súper voordelig.

 

 

Babypakket.jpg

 

Baby pakket gratis t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op Iris Parc camping Birkelt.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op camping Birkelt, dan krijg je dit pakket er gratis bij.